marți, februarie 24

Harta clanurilor mafiote din Bucuresti


Daca locuiti in Bucuresti aveti o problema, sau mai bine zis inca una. Scali, Malu, Domnu, Preda, chiar si Sadoveanu, nu sunt strazi pe care se asfalteaza in plina iarna, ci sunt doar o mica parte din cei care au facut o adevarata arta din santaj, camatarie, bataie, taxa de protectie, talharie sau trafic de droguri. Sunt clanurile care actioneaza in Bucuresti si care si-au impartit teritoriul. Fiecare cu propriul domeniu de activitate.
Sectorul 1 a fost condus pana acum cativa ani de fratii Gemeni, care au ajuns insa dupa gratii si asa s-au ridicat alti interlopi. Potrivit procurorilor si politistilor, clanul Sadoveanu este specializat acum in taxe de protectie. Iar gruparea Buba are grija de cimitire. Adica nimeni nu-si ia loc de veci fara a plati o taxa in plus. Clanul Capone "lucreaza" la gara de Nord. Obiect de activitate: taxa de protectie si controlul taximetristilor de lux - cei care lucreaza la negru. Proxenetismul, talhariile si furtul de masini sunt de domeniul clanului Domnu.
Sectorul 2 este ,,coordonat" de catre clanul Duduianu si gruparea Gheara si Corsicanu care controleaza tot ce misca in centrul comercial Niro, dar si in randul afaceristilor chinezi. Capii clanului Duduianu au fost arestati pentru trafic de droguri. Mai este Mitu al lui Caran, care dirijeaza o retea de proxeneti, dar este implicat si in furtul de masini si traficul de droguri.

Sectorul 3 este condus de oamenii lui Stoaca, specializati in furturi si proxenetism. Cei din clanurile Burtea si Scali sunt implicati in afaceri dubioase cu terenuri si se impun prin santaj. Mai este Sile Pietroi, retinut anul trecut, dar foarte repede eliberat de magistratii bucuresteni, care au considerat ca nu reprezinta pericol social.
Sectorul 4 are clanul Tobosarii si oamenii lui Benga, specializati in taxe de protectie. Tot aici, a revenit de dupa gratii si clanul Sportivilor, pentru ca membrii gruparii sunt judecati in stare de libertate.
Sectorul 5 era controlat in totalitate de fratii Camataru. De cand sunt la inchisoare, au pus stapanire Duduienii lui Piam, cu talharii, santaj si furturi.
Sectorul 6 este controlat de gruparea Malu, care alimenta zona cu droguri, a fost decapitata, la fel si gruparea lui Vasiloi. Au ramas insa oamenii lui Vali Nebunu, gruparea lui Parcalab si clanul lui Preda.

sursa: ziua.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu