marți, mai 19

Prison Break


Un debut fulminant si incasari record, asta a produs serialul  Prison Break. In urma cu cateva zile am aflat ca fusese lansat si ultimul sezon, 4 asa ca plin de frenezie am facut rost de el si am inceput a incerca sa deslusesc incalcitele ata din acest serial. Obisnuit cu intamplarile din primele sezoane, trebuie sa recunosc ca acesta nu a facut nota discordanta. Cand te asteptai mai putin prietenul te trada iar cu inamicul mai facea un pact pe termen scurt. Cam asta ar fi rezumatul acestui serial. 

Un lucru ma lasat masca insa. Finalul, care a intrecut orice asteptare pe care o aveam. Nu sunt deacord cu finalurile fericite, aceste nu exista in lumea reala. Mai ales cand acestea survin zecilor de morti si mai ales tradarii persoanelor din partea carora te astepti mai putin. 

Lucrul care este dupa parerea mea cel mai injositor este acela ca ONU ar fi rezolvat toata mascarada in cate secunde. De unde deduc ca scenaristul nu prea este la curent cu ceea facea ONU in teatrele de operatiuni in care participa. Dar sa revenim la oile noastre.

An concluziona spunand urmatoarele: un scenariu scris parca de Quentin Tarantino, actiune cat ore de vizionare, final buimacitor. Finalul este irealist din toate punctele de vedere. Desi se comit nenumarate infractiuni aproape toate personajele principale primesc imunitate si nu le sunt aduse nici o acuzatie, sa nu mai vorbim de revenirea uimitor de rapida (4 ani) la viata pe care acestia o aveau inainte.

Tipic  Hollywoodian