miercuri, februarie 25

Stomatologul Ana Maria Nastac te face si cu botox



Colegiul Medicilor Dentisti Botosani, organizatie care cuprinde 112 medici dentisti, dintre care in Botosani 70, infiintata in noiembrie 2005, isi propune sa asigure respectarea de catre medicii dentisti a obligatiilor ce le revin fata de pacient si de sanatatea publica (Art. 4, cap. I, din Regulamentul de Organizare si Functionare a Colegiului Medicilor Dentisti din Romania). Fetelor vreti buze mari sau sa scapati de riduri, ia mai ganditiva.

"Pe masura ce atat medicii, cat si pacientii, au aflat de activitatea Colegiului, de drepturile si obligatiile fiecaruia dintre ei, am primit diverse sesizari, in special din partea pacientilor. In ultimii 2 ani, numarul reclamatiilor a crescut, dar ele se refera, in majoritate, la activitatea catorva colegi.

Le-am analizat, am discutat atat cu medicii, cat si cu pacientii implicati, dar ele au continuat sa vina la adresa unui medic dentist din Clinica Dentara Botosani - Anna Maria Nastac.

In ultima perioada, situatia s-a acutizat si, in loc sa se continue un dialog constructiv intre medicul reclamant, pacienti si colegiu, unele cazuri au ajuns la Comisia de Malpraxis de pe langa Autoritatea de Sanatate Publica Botosani, dar si in dezbaterea mass-mediei locale si nationale.

Si medicul Anna Maria Nastac a apelat tot la mass-media locala pentru a explica si a acuza la randul ei. Consideram ca un asemenea "dialog" intre pacienti, colegi si medicul Anna Maria Nastac depaseste cel putin codul deontologic al meseriei noastre si, in acest caz, Colegiul Medicilor Dentisti din Botosani va propune interdictia de a exercita profesia si anumite activitati medico-dentare pe o perioada de 6 luni, conform Regulamentului de Organizare si Functionare a Colegiului Medicilor Dentisti din Romania din 20 iulie 2007", se arata in comunicatul remis de Colegiul Medicilor Dentisti Botosani.

Inca un abuz al politiei.

Politia romana este surprinsa ca parcheaza in statia de autobuz, iar un cetatean face cateva poze la masina de politie. Acest lucru ii enerveaza la culme pe agenti asa ca il iau la sectie pentru declaratii. Desi omul era pe domeniu public, deci avea tot dreptul sa faca poze si sa filmeze, se pare ca acesti grasi burtosi care nu isi vad puta de burta considera ca a lua un om de pe domeniu public fara nici un temei si al duce la sectie sa dea o declaratie este perfect legal. Ei bine se pare ca acesti agenti uita ca vremea ceausista a apus de ceva vreme si momentan aceste practici de luate cu forta de pe strada a persoaneleor si ducerea acestora la sectie sub pretextul de a da o declaratie, fara nici un motiv concret este ilegal. Dar cum ei reprezinta "organul siguranta si incredere" acest lucru li se pare ceva normal.

Atentie politia vegheaza, dormiti linistiti!!!!!!!!!!!!!!!