miercuri, martie 18

Ingerul Digital

Un italian in vacanta

My english is very good

Interesu fiecaruia primeaza


Prietenia dintre o fata frumoasa si una urata este un mod prin care, frumoasa, desi constienta de atuurile ei in fata uratei si nu numai, simte nevoia, ca de altfel orice femeie, ca lumea sa o aprecieze din toate punctele de vedere. Sa ii spuna cat de frumoasa si tandra este, ba mai mult se complate in minciuni frumoase spuse si ajunge sa traiasca cu ideea falsa ca aceste lucruri sunt adevarate.

Urata este convinsa de aspectul ei fizic si accepta ca prietena o frumoasa desi nu au nimic in comun. Fiind constienta ca in lumea reala inzestrarea mamei natura conteaza mai mult pentru cei din jur decat intelectul sau sufletul omului.

Mi-a luat foarte mult as putea spune in a observa acesta uniune hidoasa din interes. Desi sunt inca ciutan as putea spune ca am vazut destule pentru ca acest lucru sa nu ma mai mire, doar poate sa imi provoace un dezgust si o repulsie fata de felul in care societatea omeneasca a evoluat.

Mentionez ca nu doresc a lua apararea niciuneia din parti. Pur si simplu am expus parerea mea despre acesta prietenie "impotriva naturii" daca ar fi sa ma intrebati. 

P.S. Da stiu ca poza este din filmul "The Hottie And The Notti" insa o poza mai expresiva despre acest subiect nu am gasit. Am facut acesta mentionare pentru a nu crede ca am o pasiune pentru Paris :))