miercuri, aprilie 22

Moldovenii mor, SUA indeamna la calm


Dupa ce moldovenii au pus de o revolta la adresa comunistilor ca ar fi venit la putere cu voturi fraudate, acestia au decis renumararea voturilor, nu inainte de ai "mustra" cu bata pe cei care au indraznit asi spune parerea. La renumararea voturilor insa, comunistii au vost declarati invingatori.Acest lucru nu a surprins pe nimeni insa indiferenta de care da dovata Statele Unite, propovaduitoarea democratiei pure in lume, priveste cu nonsalanta in alta parte.

In tot acest timp, in care tinerii twitteri postau imagini despre carnagiul care avea loc in tara lor. Amagiti de propaganta servita in occident, au pornit la atac, insa conjuctra nu le este deloc favorabila asa ca, pe zi ce trece visele acestora se naruie. Sperantele care si le-au pus in sistemul democratic le demonstreaza inca o data ca banul si conjunctura de moment este singura care dicteaza cum si in ce fel se vor misca lucrurile.

P.S. Am asteptat atat de mult pana a face aceasta postare deoarece speranta mea era ca in al doisprezecelea ceas se va lua o masura care sa ii avantajeze pe moldoveni, insa in comunicatele CNN si BBC a aparut ceva de genu "In Moldova au fost niste incidente insa violenta e naspa asa ca stati calmi"

P.S. Dezgustul fata de tot ce inseamna conducere si conducatori este din ce in ce mai mare, pe masura ce democratia este un alt mijloc al celor putini de ai conduce pe cei multi.

Porsche Panamera


Constructorul german Porsche a prezentat la salonl de la Shanghai nou sau model, Panamera. Inca de la anuntarea conceptului, automobilul a fost criticat de admiratorii marcii germane, care iese cu mult din tiparele cu care constructorul ne obisnuise. 

Frumusetea acestui concept nu este la cotele cu care cei de la Porsche iau incantat pe iubitorii acestei marci. Fiind primul sedan creat de producatorul german, este firesc ca iubitorii sa fie reticenti in  a declara un succes acest nou concept. Acest concept insa da dovata de "tupeu" inn sensul bun al cuvantului. Cand lumea e in declin tu redesenezi practic istoria unei marci de renume. Succesul sau declinul acestui nou Porsche se va dovedi in timp.