vineri, aprilie 3

Gura Bate Fundu

In decursul zilei de ieri, George Becali a fost "saltat" de mascati, din propria casa, desi nu a fost denuntat in dosarul in care este invinuit de cativa recidivisti din clanul gemenii, care in urma cu doua luni i-au furat acestuia masina. Justitia Romana da dovada, a mia oara, de incompetenta si de abuz in acest caz in care partea vatamata, este saltata din pat in halat si papuci si apoi adus la sectie unde dupa o noapte alba acesta impreuna cu garzile sunt retinuti timp de 29 de zile. In documentarea mea pe net, am descoperit un filmulet postat de AndradaDaciana.
Nu sunt mare fan al lui Gigi, insa sa nu uitam faptul ca la fiecare proces in care a fost citat acesta sa prezentat, chiar si la cel de la Cluj, in cazul "valiza". Dupa parerea multor oameni intregi la cap acest caz nu are nici un temei legal pentru a exista, deoarece ei nu au adus nicioadata o dovada concreta pentru existenta acelui dosar.
Popularitatea latifundiarului din Pipera a fost dovedita seara trecuta si azi dimineata cand mai multi sustinatori au protestat in fata judecatriei sec.1. Daca Becali s-ar fi avut pe bune cu suporterii Stelei, atunci am fi avut parte de inca o revolutie, adevarata de aceasta data. Oricare ar fi persoana acuzata, oricare ar fi scopul celui sau celor care au pus la cale acests spectacol mediac, de denigrare a imaginii ar trebui sa fie impuscat. Libertatea a fost platita cu vieti, multe vieti omenesti in aceasta tara. Daca presedintele Romaniei, are voie sa foloseasca apelative rasiste si sa ia telefonul unui jurnalist, fara ca politia sa se sesizeze, insa un om nu are dreptul sa isi recupereze bunul furat atunci as dori ca acele persoane care au ordonat acest lucru sa dispara de pe fata pamantului.Nu sustin faptul ca Becali este usa de biserica, intradevar a incalcat legea neanuntand autoritatile, insa asta nu explica descinderea de ieri dimineata. Stiind ca nu va rezova nimic cu ajutorul militiei, a recurs la propriile cunostinte, si ca atare masina a reaparut in peisaj. Dupa cum bine stim si Turcu si-a recuperat in acelasi fel masina si atunci nimenu nu a mai facut ancheta sau sesizari. 
Nu sunt o fire emotiva insa dupa vizionarea acestui filmulet imi venea sincer sa ............ le iau viata celor care si-au dat acordul il al salta pe Becali.
Becali FREE

Baba, Carucior, Mitraliera