duminică, mai 17

Eurovision 2009

Ma uit si ma minunez de inventivitatea rusilor. Nu ma asteptam la o scena asa elaborata si o prezentare de exceptie. M-au lasat "masca".

Daca ar fi dupa mine topul ar arata in felul urmator:

1.AySel & Arash - Always (Azerbaijan)

2.SAKIS ROUVAS -THIS IS OUR NIGHT

3.Hadise -Dum Tek Tek 

Dupa cum se vede nu prea sun nationalist. Am si de ce, dupa parerea mea sunetul nu a fost chiar cum trebuia. In prima instanta melodia suna bine insa in aceasta seara nu a stralucit. 

In primu rand ne-au lipsit dansatorii care nu prea s-au vazut pe scena. Am fost foarte putini si ca numar si ca voci ceea ce cred ca nea dezavantajat. 

In cazul in care doriti sa vedeti toti participantii din concurs vizitati blogul.

Melodia celor din Norway ma lasat complet rece. Nu zic ca nu e buna insa nu sa iasa pe locul 1. Chiar daca votarea nu sa incheiat am tupeu sa fac pariu ca ei vor castiga. (00:54)

Acu pe final as vrea sa adaug ca obisnuinta este mama invataturii. Ce vreau sa spun cu asta, ei bine e forte simplu. Eurovisionul de anul acesta ca de altfel si in datile trecute este un show in care ne sunt prezentate voturi care se acorda de participantii "tarilor vecine". Asa ca Romania si alte tari mici are slabe sanse, spre deloc sa ajunga macar pe locul 2.