miercuri, mai 6

Profesorii au dreptul sa isi mentina nivelul de salarizare


Dupa lungi negocieri profesorii si-au mai luat o teapa. De la legea votata in unanimitate in care acestia erau remunerati cu +50% salariul, au ajuns momentan sa ramana doar cu dreptul de a isi pastra mizeriile de salarii.

P.S. Profesorii, dupa parerea mea trebuiau sa nu se lase induplecati de vrajeala asta pentru ca in scurt timp va trebui sa dam banii pe care nici macar nu i-am luat inapoi FMI si atunci sa vezi criza si preturi.

Şi-a muşcat şeful de penis


Un caz de-a dreptul bizar a fost prezentat de China Press. E vorba despre o secretară din Singapore care şi-a muşcat, din greşeală, şeful de penis.

Femeia de 30 de ani avea o relaţie cu şeful ei. Numai că ea era căsătorită, iar soţul ei pusese un detectiv particular să o urmărească. Într-o zi, investigatorul i-a văzut pe femeie şi pe şeful ei plecând împreună de la birou. S-au urcat în maşină şi s-ua dus într-o zonă mai puţin populată, unde au parcat. Nici unul dintre ei nu a ieşit din automobil.

Totuşi, câteva minute mai târziu, maşina lor a fost lovită de o dubiţă care dădea cu spatele să iasă din parcare şi... detectivul a făcut ochii mari. Bărbatul a început să ţipe, iar secretara, îngrozită, a ieşit din maşină cu urme de sânge în zona gurii. Se pare că aceasta îi făcea sex oral şefului ei când au fost loviţi de dubiţă şi l-a muşcat pe bărbat, destul de tare de penis

Dezavantajele unei decapotabile

Inca un exemplar din categoria decapotabila. Pacat de masini. Cand iti traiesti viata dandu-te in stamba uiti sa mai fii cu picioarele pe pamant.

Care e culmea sofatului ?

  1. sa fii blonda
  2. sa fii soferita
  3. ambele variante de mai sus

De ce te-ai urca la volanul unei masini careia nu ii stii comenzile? Probabil pentru a arata lumii ce de fite e masina ta. In cazul de fata ne este prezentat inca o data prostia la cele mai inalte cote. Dupa cum bine spune un prieten de-al meu " ne bate tehnologia", cam asa si cu cea din imagine. Pentru ca imaginile sa fie si mai hilare ochelarii de soare o insotesc pe duduie, desi toarna cu galeata.