miercuri, mai 20

ProTV fabrica stiri

Multi dintre noi au vazut macar o data stirile pline de violenta ale ProTV de la ora 17:00. Da, da stim scuza lor "prezentam realitatea asa cum este ea", Mars ma de-aici. Cand tre sa prezinti un asemenea buletin de stiri tre sa mai ai si suportul populatiei. O crima, un accident cu cel putin 2 morti sau un viol comis de un tinerel care a profitat de matusa, vecina sau mama lui etc.

Ei bine cand acest sprijin nu este trebuie suplimentat cu altceva. In ultima perioada a aparut un nou trend, acela de a prezentat filmulete postate pe diferitele saituri. Majoritatea acestora sunt despre violenta din scoli, cruzimea fata de animale, inclusiv cele bipede.

Un astfel de filmulet despre o bataie intre doua fete este prezentata de ProTV. Acestia omit insa sa spuna faptul ca actiunea acetui filmulet nu a avut loc in Romania. Ba din contra afirma ca actiunea s-ar fi petrecut undeva in Oltenia. Orice om sanatos cu capu isi poate da seama in primu rand dupa arhitrectura caselor si vocilor care se aud pe fundal ca acesta nu a fost filmat in romanica.

P.S. colajul nu este facut de mine insa am considerat ca merita sa aflati cum se procedeasa in mass-media Romaneasca.