marți, mai 5

Traiasca Umbrela


Azi dimineata, mai exact in jurul orei 12 :)) am iesit sa platesc o taxa la cec. Imbracta in blugi si un tricou, deoarece afra era un soare ucigator. Ajuns la fata locului, am aflat ca se plateste la sectorul din care faci parte si mai presus trebuia si CNP celui in cauza. Asa ca am hotart sa ma intorc acasa si am schimbat tinuta. Tricou alb si pantalonu scurti. Prostia a fost a mea pentru ca cu o seara in urma ma uitasem pe net si vazusem ca vremea nu se anunta tocmai buna, insa fraierit de soarele dogoritor de afara am zis sa risc. Nici nu am ajuns bine in statie si o masa de nori albi se apropiau amenintator spre mine. Crezand ca vantul ii va plimba pe alte meleaguri,nici nu am dat importanta.  

Ajuns la Piata Victoriei am coborat din 7 si am luat la pas spre CEC. Nici nu am ajuns bine pe semafor si a inceput sa ii dea ploaie. Problema cea mai enervanta era ca nici nu ploua sa te ude pana la piele, nici nu statea. Era o vreme splendita mai ales tinuta mea in care ma simteam ca un strumf.

Asa ca am ajuns in incinta CEC numai bun de pus la uscat. Si ca sa fie si mai rau, am vazut ca isi renovasera sediul. In Romania orice lucru se modifica, are sanse foarte mari sa fie mai prost sau mai ineficient ca precedentul. In experientele trecute pierdeam in CEC minim 30 de minute. Surpriza max a fost cand am vazut ca toata lumea statea la o coada care se intindea de la usa si pana in fata ghiseelor. Ud si nervos ca mai trebuia sa stau si la o coada interminabila, am luat cuminte un loc in spatiu si am asteptat.

Cand am ajuns insa in fata am observat ca defapt coada era una singura si imediat ce unul din cele trei ghisee era libere erai chemat sa iti rezolvi problema. Deci un mare bravo pentru cei care initiasera acest sistem. Timpul scurs a fost drastic redus fata de vechiul sistem. 

P.S. Ca de obicei dupa terminarea acestei ploi de cateva minute arerele Bucurestiului sau blocat, ca de fiecare data cand ploua.

P.S. Sper sa nu ma apuce o raceala ca intru in sesiune si tre sa fiu fresh.