marți, februarie 24

Cand te plictisesti la puscarie, chemi elocopterul sa te duca acasa.


Cel mai celebru infractor din Grecia, Vassilis Palaiokostas, a evadat duminica dintr-o inchisoare de maxima securitate din Atena folosind cu succes, pentru a doua oara, un stil demn de un scenariu la Hollywood - cu ajutorul unui elicopter.

Vassilis Palaiokostas, in varsta de 44 de ani, mai evadase din inchisoare si in 2006 intr-o operatiune la fel de spectaculoasa, in care a folosit elicoptere si masini de mare viteza.

El fusese arestat din nou vara trecuta pentru presupusa organizare a rapirii unui om de afaceri si era in asteptarea procesului, relateaza NewsIn, citand Reuters.

Impreuna cu Palaiokostas a evadat duminica din inchisoarea Korydallos, din apropiere de Atena, si complicele sau albanez, Alket Rizai, de 32 de ani. Cei doi au evadat folosind o scara din franghie lansata de la bordul unui elicopter. Elicopterul a fost gasit abandonat in regiunea Kapandriti, la nord de capitala.

Palaiokostas era condamnat pentru mai multe jafuri si pentru rapire in momentul in care complicii l-au ajutat sa fuga din curtea inchisorii, tot cu un elicopter, in urma cu trei ani.

Politia l-a gasit din nou in august, cand a urmarit traseul unor bani marcati ce fusesera platiti ca rascumparare pentru un om de afaceri rapit. Complicele sau albanez era un mafiot condamnat pentru o crima comisa in 2003.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu