joi, aprilie 23

Antenele acuza, Adevarul da replica



Conform articolului din pag.7 din ziarul Adevarul din ziua curenta, antenele lui Voiculescu fac "un atac murdar la adresa concurentei". Pentru a simplifica problema as incepe prin a spune ca Adevarul a lansat o colectie de lecturi. In seara zilei de 22.04.2009 in cadrul Observatorului trustul Intact a acuzat Adevarul ca nu are drept de publicare a romanului "Enigma Otiliei". In urma cu nici o luna de zile ziarul Jurnalul National, componenta a trustului Intact, a lansat o colectie asemanatoare. Replica celor de la Adevarul a fost astazi publicata in pagina 7 unde se sustine nu numai ca ziarul ar avea drepturi de publicare dar cere si CNA sa intervina pentru a sanctiona antenele pentru reclama mascata si concureta neloiala.

Parere personala: e razboiul lor sa sil duca singuri.

In prima zi cand a fost lansata colectia "Biblioteca pentru toti" am fost tentat sa cumpar primul volul din "Cel mai iubit dintre pamanteni" pret oficial 10,99. Spre uimirea mea vanzatorul mia cerut 12.50, ial la intrebarea fireasca "de ce" acesta a raspuns sec "daca o vreti bine, daca nu nu".

Acesta nu este o acuza la adresa trustului Intact ci dupa parerea mea o lispa de organizare care dupa cum se vede ii va costa scump, din moment ce concurenta este tot mai acerba in domeniu. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu