miercuri, martie 4

A făcut sex cu 100 de cadavre


America ne socheaza inca o data si ne arata de ce doar 23% dintre cetatenii sai au pasaport. Sunt atat de putine lucruri care nu se gasesc la ei in tara incat nici nu are rost sa vizitezi alte locuri de pe glob.

Un american care a lucrat mai bine de 16 ani la o morgă din Hamilton, Indiana, a fost acuzat de necrofilie de procurori, care susţin că bărbatul a întreţinut relaţii sexuale cu peste 100 de cadavre.În vârstă de 55 de ani, Kenneth Douglas era atât de drogat şi beat în timpul orgiilor sexuale încât nu-şi mai aminteşte numărul cadavrelor cu care a făcut sex.
"Sunt sigur că există mai multe victime. Omul ăsta este un porc! Nu îmi pot explica de ce ar face cineva aşa ceva. Nu vom şti niciodată câte cadavre a profanat pentru că nici măcar el nu îşi mai aminteşte", a spus procurorul Joe Deters.
Bărbatul a fost condamnat la închisoare, în urmă cu un an, după ce s-a descoperit că a abuzat cadavrul unei tinere de 19 ani, Karen Range. În prezent, Kenneth Douglas va petrece următorii trei ani după gratii, acolo unde rudele morţilor care au fost abuzaţi vor să facă tot posibilul să rămână pentru totdeauna.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu